Oli mukava käynti, asiallinen lääkäri ja hyvä suunnitelma. Sunniteltiin, että tehdään kaksi inseminaatiota luomukiertoon. Sitten kolme inssiä, joita avustetaan lääkkeillä. Sitten IVF:ää jne.

Eikä tarvi odottaa enää hoitojonoon pääsyä, tämä reilu puoli vuotta oli se odotus. Eli heti ensi kierrosta lähdetään tekemään inssiä. Toki katsotaan nyt tämä kierto loppuun. Sunnuntaina tiedetään taas enemmän, tosin mulla on vahvat tuntumat ettei tämä(kään) natsannu, mutta nyt on sitten jo apua tulossa. Ja lääkäri sanoi että kun mut on hoitoon otettu tämän ikäisenä, hoidot viedään loppuun, eli ei hätää sen takia.

Kysyin myös aikaa ja mahdollisuutta terapiaan, ja vastaanotolla ollut hoitaja/kätilö kertoi olevansa seksuaaliterapeutti, joten sovimme hänen kanssaan vastaanotosta. Ensin menen yksin, sitten mies tulee mukaan, jos tarvis. On tosi jännä, että kun sain näinkin "hyviä" uutisia ja terapia-ajan, ei tunnukaan enää ihan niin pahalta. Myös se, että sain tämän blogin perustettua, on helpottanut. Vaikken nyt sitten olekaan paljoa kirjottanut. Mutta kun on paikka mihin purkaa pahaa oloa, se ei enää keräännykään isoksi patiksi.

Ihanhan tässä voisi melkein toiveikas olla   - jospa sittenkin....