Elinan tsemppaamana (kiitos!!) sain otettua itseäni niskasta kiinni ja rohkaistuin soittamaan suoraan polille. Ystävällinen sairaanhoitaja/kätilö sanoi ettei heillä ole resursseja seurata kaikkien spontaanien raskauksien hcg:ta, että minun pitää soittaa terveyskeskukseen. Suositteli kyllä käymään labrassa ja jos kaikki olisi hyvin, voisin varata polille varhaisultran rv 6-7.

Soitin tk:een. Hyvä että olin saanut suuni auki "no oooonnnneeea kovasti, ai kun hienoa... jos saa näin jo onnitella". Ja sitten kerroin mitä haluan ja miksi. "No en minä voi sitä lähetettä laittaa... mutta katsotaan .... omalääkärisi soittaa sinulle ja voit hänelle kertoa huolesi". Sieltä joku svetlaana nyt sitten so i t t t a a puolen päivän jälkeen. Hän ehkä laittaa l ä h e t t e e n labraan sitten iltapäivällä.

Jos hyvin käy ehdin käydä labrassa tänään. Ja jos vielä paremmin käy, lääkäri jummartaa laittaa se lahette PIKANA, mikä oli polin sh:n suositus ja neuvo. Jossitteluahan tämä on.

Ja edelleen vuotaa ja kramppailee (mutta kivut vain ajoittaisia ja lieviä, eikä vuotokaan ole yhtä runsasta kuin la). Välillä olen toiveikas että tämä voi kuulua asiaan ja että alkio on suojassa kohdussa. Mutta välillä hermostun ja haluaisin vetää pään täyteen, odottaa kunnon vuotoa ja aloittaa taas alusta.