7+3

Keräsin kaiken rohkeuteni ja varasin ajan neuvolaan. Ja painoin myös paniikkinappulaa... varasin sen "mielenrauhoitusultran" - molemmat vapun jälkeiselle viikolle. Toivon NIIIIIN paljon ettei niitä nyt tarvitse perua... kuten viime syksynä.

Vuoto taisi jäädä sinne polille. Hyvä niin. Kai. Koska mä sekoan jos alkaa vuotaa uudetaan. Paitsi että nyt kun ei sitä ole, niin kuvittelen, jälleen kerran, syksyisen uusiutuvan. Ei silloinkaan vuotanut. Mitenkäänperin ei siis ole rauhallinen olo. Huoh.

Jään jatkuvasti kiinni vauva-ajatuksista ja "sitten kun" mietelmistä. Toisaalta polillakin sanoivat, että koittaisin nyt iloita tästä asiata. Eihän se voi olla (oikeasti) niin, että jos nyt iloitsen, niin jotain pahaa tapahtuu juuri sen takia. Mutta sieltä on vielä korkeempi pudotus.... Pelosta ei kuitenkaan taida olla mitään hyötyäkään, paitsi että se uuvuttaa. Joten miksen iloitsisi enemmän ja pelkäsi vähemmän? Edes himpun verran kerrallaan.

 

*muoks. Tuli vielä sellainen mieleen, että lopetin sen Omega3:n käytön polin lääkärin suosituksesta silloin ultran jälkeen. En tiedä josko sillä oli vaikutusta tahi ei tuohon vuotoasiaan. Sitä e-vitamiinia en ehtiny edes aloittaa ennen plussaa vaikka olin sen jo ostanut. No säilyvät sitten johonkin asti tai eivät. Ihan sama, jos tämä raskaus jatkuu.