10+4

Oli pakko soittaa neuvolaan kun on tässä viimepäivinä ollu niin "mahtavat" hiivaoireet. Muistelin, että canestenia voi käyttää ja kokeilinkin sen kolme päivää, mutta eivätpä oireet loppuneet. Sain onneksi ylimääräisen ajan lääkärille neuvolaan, kun terkkari kysyi ensin josko menisin arvauskeskukseen... no ei kiitos, en todellakaan mene (siellä olis ollu se sama svetlaana jonka kanssa en edes sitä hcg:tä saanu hoidettua).

Lääkäri totesi heti tyypilliset oireet ja sanoi että maitohappoja puikkona paikallisesti. Uuden canesten-kuurin voi myös ottaa (myös asettimen kanssa). Sitten se katsoi sellaisella erinomaisen antiikkisella ultralla läskin läpi josko olisi jotain nähnyt. Oli se näkevinään kallon ja selkärangankin, sykkeen ja liikettä. Minä näin todella huolellisen tarkastelun jälkeen jotain epämääräistä liiketttä ja luotin siihen mitä lääkäri sanoi "ihan vilkas pikkuinenhan siellä on".

Tänään on taas ollut NIIN huono olo koko päivän. Voi yäks. Mutta ilmeisesti ne on ne hormonit jotka nyt sotkee kaiken yläkerrasta alakertaan. En valita. Olen onnellinen siitä suttuisesta näkymästä joka kertoi että mussa on elämää. Ihmeellistä.