14+4

Siivoisin tuossa kaappeja ja inventaarion jälkeen mulla on yksi apteekin raskaustesti-puikko (12/2011), viisi Mammaksi.fi raskaustesti-liuskaa (1/2013), kaksi CB digitaalista ovistestiä (9/2011) ja 18 kpl Mammaksi.fi ovisliuskaa (11/2012).

Mitä teen, heitänkö roskiin?

Olen 100% varma etten niitä itse tarvitse. Meni tämä raskaus nyt miten tahansa. Toivon tietenkin parasta lopputulosta ja elävää ja elinkykyistä lasta syntyväksi, mutta tiedän ettei pää kestää uutta yritystä ja odotusta.

Satunnaisesti olen (salaa) ollut onnellinen ja nauttinut vatsassa tuntuvista muutoksista ja epämääräisyyksistä, mutta aika usein olen peloissani, huolestunut ja pessimistinen. Saatan kohta antaa periksi itselleni ja mennä "mielenterveysultraan" Orkidean tavoin.

Alaselkä on ollut tosi kipeä, ei tarvitse paljoa rikkaruohoja nyhtää tai ikkunoita pestä. Ja tämä kipu vaikeuttaa kävelyä, mahtaako olla SI-nivelessä? Mitään tukivyötä en voi käyttää, pitää siis kärvistellä. Ja hurjia päänsärkykohtauksia on myös ollut. Lienevät migreeniä, vaikkei sitä ole oikeasti diagnosoitu. Mutta toispuolinen, viiltävä kipu joka kestää 3-4 päivää ei ole kivaa, vaikka olis mitä.

Että semmoisia valivali-juttuja tänään.