19+4

Ihan ensin: satamiljoonaa kiloa kiitoksia kaikille teille jotka kommentoitte edellistä postausta! Ette arvaa kuinka tärkeää tukenne on ollut. KIITOS!!!

Niinhän siinä kävi, että kaikki oli sittenkin hyvin. Mahtava lääkäri STY:ssä painoi anturin vatsalle ja alle kaksi sekuntia kun hän sanoi että "siinähän se vatsa on, tutkimus voitaiskin sitten lopettaa". Siis ihan uskomatonta! Hän sanoi jo huoneeseen astuessamme että kyllähän noista nt-ultran kuvista jo näkee sen vatsan mutta katsotaan nyt. Hän teki huolellisen ultrauksen ja KERTOI koko ajan mitä näkee ja että kaikki on hyvin. Kysyi halutaanko tietää kumpi se on ja sanoin, että kyllä sitä jo torstaina arvattiin. "Ei tarvitse arvata, tästä näkee heti."

Sama lääkäri tavattiin eka raskaudessakin ja hän tunnisti minut. Oltaisiin hänen vastaanotolleen menty yksityisestikin (kun mietittiin tuota viikontakaista 4D ultraa) mutta hänelle oli seuraavat vapaat ajat vasta elokuun lopussa. Uskomaton onni matkassa että hän oli nyt vastaanotolla. Tämän luottavaisempi olo ei enää voi olla!!

Nyt se torstain lääkäri tuntuu entistä mölhömmältä. Toivottavasti en hänen vastaanotolleen enää joudu. Melkein annoin palautetta kirjallisesti, mutta sanoin vaan sekä lääkärille että diab.kätilölle asiasta. Jolle myös soitin perjantaina ja joka osasi rauhoitella ja kertoa kaikista muista arvoista (että ne olivat normaalit). Hoitajat/kätilöt on kyllä ihan huippuja olemassa.

Jospa sitä nyt (taas) uskaltaisi relaa hetken! Vaikka niin paljon kyllä säikäytti, että ei tehny kauheen hyvää mun pessimistiselle luonteelle.

Pieni painoi 333 grammaa - voi ihanuutta! Ja tämä lääkäri näki vaivaa että saatiin hieno 4D kuva kasvoista. (Näitä lääkäreitä pitäisi saada lisää!)