34 + 3

Aamulla taas torstaisen suunnitelman mukaisesti sairaalalle KTG:hen. Pitkän, kolmen vartin käyrän jälkeen päästiin kotiin, mutta lääkäri ja takapäivystäjä käskivät huomenna uudestaan käyrille.

Vauvan syke on ollut tähän asti 130-140 luokkaa (keskimäärin) ja nyt se huiteli 150-170 pintaan. Kiihtynyt syke sinällään ei vielä tarkoita mitään, koska onhan meillä muillakin tilanteita että sydän hakkaa erinopeuksilla jne. Mutta kun epo (hapetusarvo) oli hiukan koholla ja edellispäivänä vauva ollut vaisu, on tämä kombinaatio, jota pitää erityisesti nyt seurata. Kertoo siis siis siitä ettei vauvalla ole kaikki hyvin.

Käskivät tulla heti takaisin, jos en saa kotikonsteilla vauvaan kontaktia. Ollaan jälleen oltu koko päivä liikkeellä, enkä ole varsinaista liikelaskentaa tehnyt, mutta vauva on kyllä liikuskellut ja muutamia tömäköitä potkujakin on tullut. Eli vähän paremmin muljannut kuin eilen.

Meinaan aamulla ottaa sairaalakassin mukaan, jos vaikka pitää jäädä osastolle. Ehkä se sitten olis helpompi jos ei tartteis joka päivä mennä erikseen. Jotenkin alkaa tuntua silti, että nyt ei ole enää pitkää aikaa jäljellä....