34 + 0

Punktio päätettiin tehdä, vaikkei vauva painoarvio ollutkaan ihan mahdoton. Ja tuloksena epo (hapettumisarvo) ns. harmaalla alueella, keuhkot epäkypsät. Haluavat antaa kortisonipiikit keuhkoja kypsyttämään, varmuuden vuoksi. Ja käyrille joka toinen päivä.

Osastollekin olisivat ottaneet, mutta kieltäydyin kunniasta (en nähnyt riittäviä perusteita, koska vauvan bioprofiilissa ja muussa voinnissa sekä virtauksissa ei ollut mitään vikaa eikä huolta.) Hankala potilas olen, tunnustan. Mutta niin kauan kuin olen tajuissani ja tolkuissani, pidän itse omia puoliani ja otan hommaa haltuun. Jos mulle joku haluaa tehdä jotain "Ilman mun hyväksyntää", saavat pistää tajuttomaksi ensin....

"Hauskinta" (lue: ei niin mitään hauskaa) oli se, että lääkärinä olis ollut se räkänokkaryssänpoika joka viime kerralla aiheutti paniikkikohtauksen ja pahaa mieltä. Sanoin vaan etten halua häntä nähdä samassa huoneessakaan (saati antaa tehdä mitään punktiota) ja asia oli sillä kunnossa.

Nyt käydään 12 tunnin välein hakemassa piikit ja joka toinen päivä käyrällä. Katsotaan miten pitkälle riittää...

Käyrät oli liian tasaisia tänään... pari eri kätilöä kävi hytkyttämässä mahaa ja piti pillimehua juoda jne. Ja saihan ne mut huolestumaan ("ei tässä ole mitään vikaa, mutta kuitenkin....")