34 + 2

Aamulla haettiin viimenen kortisonipiikki. Vauva ollu todella rauhallinen ja vaisu koko päivän, ollaan tosin oltu liikkeelläkin koko päivä ja kolmen todella huonosti nukutun yön jälkeen mä olen ollu hyvin väsyny.

Tossa 17 aikaan tultiin kotiin ja pötköttelin 1,5 tuntia tehden liikelaskentaa. Ekan 10 min aikana tuli ne vaadittavat 10 (ja ylikin) liikettä, sen jälkeen ei juuri mitään. Heiluttelin mahaa ja vaihdoin asentoa, ei auttanu. No sitten söin sokerijukurttia ja join mehua... vähän liikkeitä, pari täpäkkää potkua, mutta taas hiljaista. Sitten kävin jo omalla dopplerilla kuuntelemassa ja hyvinhän siellä naputteli, kiihdytti aina kun vähän tönäisin jne. Tossa karvalakkiversiossa ei ole sykkeen näyttöä, mutta kuulosti aika samanmoiselle jytkeelle kuin KTG:ssäkin.

Pitkään arvottiin että lähdetäänkö päivystykseen, mutta koska jokatapauksessa mennään huomenna aamusta, päätettiin että voidaan näillä merkeillä jättää aamuun. Vielä mä tässä kuulostelen uudelleen, mutta koitan myös muistaa oman väsymyksen ja sen vaikutuksen vauvaan. Sekä sen että kortisoni nosti oletetusti sokerit nyt taivaisiin ja mua se väsyttää ainakin  lisää. Ja kun joutuu paljon ottamaan ylimääräistä insuliinia, niin sekin voi vaikuttaa. Lisäksi vauvoillakin saa olla väsypäiviä - eikö?

Jos nyt yöllä tulee paniikki, niin syyhkäsen vaikka taksilla yksin päivystykseen. (Esikoista ei viittis herättää eikä tietenkään jättää kotiin yksin.)

Vähän on siis huolta ilmassa, mutta eiköhän tämä tästä.