Tänään sain kovasti jo odottamani sanelun tuosta toisesta inssistä. Jos raskaus ei nyt ala, meidät  "asetetaan IVF (ICSI) jonoon". Tämä oli todella helpottava tieto, huomasin oikein kun jännitys laukesi... ja hyvä että kirje tuli nyt...

dpo 14 (kp 27) - testasin aamulla negan

Odotan huomisen yli ja testaan perjantaina uudestaan. Olen melkein varma (99%) että menkat alkaa perjantaina tuhrulla ja vuodolla viimeistään lauantaina. Pessimisti ei pety, sanotaan. Mutta ehkä mä olen vaan realisti.

Nyt sitten jonotetaan vissiin se puoli vuotta... mennee elokuulle. On kuulemma joku hoitoinfo lähempänä hoitoa, että kutsu tulee kotiin. Ja kyllähän se lääkäri sanoin että minä menen edelle esim. jos jonossa olisi jooki vaikkapa 32 vuotias... Mitään mainintaa ei ollu, kuinka monta IVF:ään voidaan mennä läpi, mutta ilmeisesti lääkäri kuitenkin laskeskeli että meillä voi olla se 30% mahdollisuus onnistua, kun se oli yksi kriteeri.

Oli siinä sitten mainittu tämä mun perussairaus, että sokerit pitäs olla mahdollisimman hyvät. Laittavat kopion sanelusta myös omaan hoitopaikkaani, jossa kontrolli toukokuussa. Huvittavaa (ja raivostuttavaa) tässä on se, että oma lääkäri on sanonut kokoajan, että riittää kun pitkäsokeri on 7,5% ja etttä "laitan sen sitten kuntoon kun teen positiivisen testin". Ja polin lääkäri ekalla käynnillä oli myös sitä mieltä että 7,5% on ihan hyvä. Tää vika lääkäri alkoi sooloilla ja kertoa ihan omia mielipiteitään (mistälähtien erikoislääkärit yleensä puuttuvat toistensa osaamisiin?).... ja hänen mielestään pitäs siis olla alle seiskan. Varmaan se nyt kuvittelee että oma lääkäri saa mut "ojennettua". Meinaan kyllä tivata ensi viikolla kun soittavat polilta, että saisinko nyt kirjallisena jonkun oikean lukeman eikä vaan "paremmat sokerit".

Että saa ny näkyä kuinka meitin käy.

Niin, ja itse tilasin (omalta d-hoitajalta) tuon pitkän sokerinkin viime viikon labroihin, ja se oli 7,4% eli ihan kelpo tähän vaiheeseen. Mutta ei tullu lääkärille mieleen että olis voinu sen määrätä, eikä vaan urputtaa ylipyöreitä....