Olen ilokseni lukenut kanssabloggaajien ihania uutisia... tuntuu olevan kevättä rinnassa useammallakin! Olen onnellinen teidän puolestanne. Se antaa voimia ja uskoa huomiseen.

Mutta kuten otsikosta voi päätellä, täällä ei kevät vielä ole aistittavissa. Vaikkakin huomaan nauttivani klo 17 tilanteessa jossa ei olekaan enää NIIN pimeää... valoa valoa valoa..... lisää valoa kiitos. Kevättä kohden on aina helpompaa.

Viime kierto oli aivan kummallinen. Ei ovulaatiota (tai en ainakaan saanut sitä kiinni), tiputtelua pitkin poikin kiertoa... joka tekee uuden kierron alkamisen hahmottamisesta vaikeaa. Päädyin nyt kuitenkin siihen että tuo edellinen kesti vain 23 päivää (norm 28) ja nyt mennään kp 4. Ei ole pitkään aikaan ollut näin karmeita menkkoja - huh. Mutta ehkä nyt päästäisiin sitten taas suunniteltuihin kuvioihin. Aloitan tikutuksen jo kp 10. ja toivon että kaksi viivaa on luettavissa ensi viikolla torstaina tai perjantaina... tai sitten jo aikaisemmin. Ajattelin sitten jokatapauksessa soittaa polille, kävi miten kävi.