13+0

Käytiin eilen esikoisen kummitätiä moikkaamassa ja paluumatkalla autossa tunsin jänniä tuntemuksia alavatsalla. Ihan kuin elohiiri olisi pulputtanut menemään... hmm... mielenkiintoista. Jos viikkoja olisi hiukan enemmän, olisin varma että ne olivat pienen ensimmäisiä liikkeitä joita tunsin. Mutta ihan varma en nyt voi olla.... Esikoisen ekat liikkeet tunsin rv 15+ ja juurikin samaisen kummitädin luona, heidän mökillään. Jotain taikaa tuossa ihmisessä, vissiin

Olen myöskin aistivinani kasvavaa kohtua. Alavatsalla tuntuu "möykky", jota siellä ei ole aikaisemmin tuntunut. Vatsallani en viihdy kovinkaan paljoa, olo alkaa olla tukala, ei kipeä, mutta ankea. Ja varsinkin jos on kulunut aikaa edellisestä vessakäynnistä, painetta alamahalla on enemmänkin.

Tuntuu ihan jännältä.

Mutta silti pelottaa. Seuraavaan ultraan on KUUSI viikkoa! Mies kyllä lohdutteli ja sanoi, että kyllähän voisin käydä yksityisellä tässä välillä. Ja itseasiassa neuvolassa voisi varmaan käydä sydänääniä kuuntelemassa, eikös ne jo nyt ole neuvolan vehkeilläkin kuultavissa?

Kotidoppleriakin olen miettinyt. Mutta ehkä se ei ole hyvä ratkaisu. Jos niitä ääniä ei saakaan itse kuuluville, niin tulee iso huoli. Ehkä turhaan.

Miksen voisi vain iloita? Miksi ihmeessä pelottaa näin paljon?